“Omdat ik al jaren worstel met mijn overgewicht, kijk ik vaak sceptisch naar die advertenties op t.v., internet of Facebook.
Mooie beloften dat je met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk kunt afvallen. Ik geloof daar (nu nog steeds) niet in.

Toch werd mijn interesse gewekt toen ik Ingrid Hermans zag op Facebook. Vooral de slogan “Weg met de weegschaal”sprak mij zeer aan.
Na een paar weken wikken en wegen dacht ik, ik ga er gewoon een keer heen en dan kijk ik wel…
Dus meteen gebeld en ik kreeg een zeer vriendelijke en enthousiaste mevrouw aan de tefeloo. Meteen een afspraak gemaakt. Ik was zó klaar met mijn gewicht: het was nu of nooit!

De eerste afspraak was behoorlijk confronterend. Ik kreeg advies over voeding en vooral over beweging. De beweging die ik had was zeker niet voldoende.

Via Ingrid bij ik gaan sporten in de Milon Cirkel. Ik kan zeggen dat dit mijn leven heeft veranderd!

Het eerste half jaar is het langzaam gegaan. We kwamen tot de ontdekking dat ik lactose-intolerant ben. Het had een tijdje nodig mijn weg erin te vinden.

Rond de zomervakantie kwam de ommekeer; de knop was om!

Toen is het best hard gegaan. Eindelijk geen last meer van mijn buik én afvallen!

De stimulerende gesprekken met Ingrid hebben me daarbij goed geholpen. Ik heb nog een weg te gaan en wete dat ik het zelf moet doen, maar niet alleen.

Ik ben nu 23 kilo kwijt en ben lichamelijk fitter dan ooit. Ik wil er njog 15 kilo af en weet dat het mij gaat lukken”!

groetjes, José Hovens, Venlo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord