Vrouw, 48 jaar: “Na jaren diverse diëten uitgeprobeerd te hebben, met wisselend resultaat maar altijd terug komend op het oude gewicht, werd het tijd, om te accepteren dat ik te zwaar zou zijn, of er definitief iets aan te doen. De methode waarmee Ingrid werkt leek hiervoor geschikt, zeker na het lezen van de positieve berichten.

Toch stapte ik met de nodige terughoudendheid naar Ingrid toe omdat ik het eerst moest zien en of ik het wel zou zou houden.

Na de intake was ik hoopvol gestemd maar in mijn achterhoofd bleef een stemmetje zeggen: kan dit? En zo ja, kan ik het mijn hele leven volhouden?

De eerste weken vielen niet mee. Keuze maken, nieuwe dingen in mijn ritme inpassen en nieuwe dingen uitproberen. Na enkele weken had ik mijn draai gevonden! Ik zag resultaat en het werd steeds gemakkelijker om de juiste keuzes te maken. Er waren steeds minder moeilijke momenten en ik voelde me tevreden en trots. Ik kreeg het gevoel dat ik dit mijn hele leven zou kunnen volhouden en toch kon genieten.

Mede door de begeleiding en coaching van Ingrid, waar nooit bestraffend gewezen werd op dingen. Juist de goede dingen werden benadrukt en dat was fijn. Het gaf me vertrouwen dat ik dit kon!

Het gaat me nog steeds heel goed af! Ik ben blij met de vervolgconsulten, die niet verplicht zijn. Ik heb daar zelf voor gekozen; nog even die stok achter de deur. Ik heb geleerd wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daarmee om kan gaan”.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord