Ik doe het al zowat mijn hele leven…Heb alle diëten uitgeprobeerd…Vaak met wel wat resultaten. Helaas allen van korte duur. Net zo snel als ik afviel, kwam ik ook weer bij. Soms kwam de fase: “ik moet me er maar bij neerleggen. Ben gewoon iemand die altijd dik zal blijven…Inmiddels in de overgang werd het alleen maar erger. Pffff…waar houdt het op! Inmiddels begint mijn vriendin Ingrid met haar praktijk “streefgewicht in zicht”. Ze legt me het een en ander uit. Je mag alles eten…maar je moet leren keuzes te maken. Ik heb er hartelijk om moeten lachen (in mijzelf dan). Ik kies toch het verkeerde, want alles wat ik lekker vindt, is verkeerd! Heb me na een paar weken toch over laten halen. Wie niet waagt, wie niet wint! In een aantal lessen heeft ze me enorm veel uitgelegd. Veel dingen die ik echt niet wist. Ik heb de knop omgedraaid en ben er helemaal voor gegaan! Ik eet veel meer dan ik gewend ben en blijf maar afvallen. Een hele vreemde gewaarwording. Meer eten, anders eten en toch gewicht verliezen. Ik eet heerlijk én verantwoord. Thuis hebben we het gedoopt tot “milieuvriendelijk eten”! Het hele gezin is anders op eten ingesteld. Spijt? Never, nooit! Ik ben inmiddels 17 kilo afgevallen en super trots! Er is echter één groot nadeel…ik heb nieuwe kleren nodig! Mede dankzij Ingrid is het mij gelukt. Ik ben altijd enorm sceptisch geweest, maar kan nu vol overtuiging zeggen: “het werkt echt”! Bedankt! R.J.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord