vrouw, 47 jaar: “Na diverse diëten uitgeprobeerd te hebben, met wisselende resultaten maar altijd terugkomend op mijn oude gewicht, werd het tijd om een keuze te maken. Of accepteren dat ik te zwaar zou zijn, of er definitief iets aan veranderen.
Na het lezen van positieve berichten heb ik de stap gezet. Toch met enige terughoudendheid omdat ik bepaalde verwachtingen had.
Na het intakegesprek was ik hoopvol gestemd maar een stemmetje in mijn achterhoofd bleef zeggen: kan ik dit? En zo ja, kan ik het mijn hele leven volhouden?
De eerste weken vielen niet mee. Keuzes maken, nieuwe dingen in mijn ritme inpassen en uit proberen.
Na enkele weken kreeg ik de slag te pakken! Ik zag resultaat en het werd steeds gemakkelijker om de juiste keuze te maken.
Steeds minder moeilijke momenten en ik voelde me tevreden en trots!
Ik kreeg het gevoel dat ik dit echt mijn hele leven kan doen en ook kan genieten. Mede door jouw begeleiding, nooit bestraffend, altijd rechtvaardig, kreeg ik steeds meer vertrouwen.
Je hebt me in mijn waarde gelaten, wat heel belangrijk voor me is.
Ik kan iedereen aanraden dit te gaan doen. Het is geen hongerdieet, integendeel, ik heb alles gegeten wat ik wilde. Ik kom voorlopig nog naar vervolgconsulten. Minder vaak dan in het begintraject en voor mij fijn om nog even controle erop te hebben”.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord