Vrouw, 42 jaar: “Na verscheidene pogingen te hebben ondernomen om af te vallen, was ik wéér terug op mijn oude gewicht, plus een paar extra kilo’s.
Er moest echt iets gebeuren! Ik was oververmoeid en had een flinke dip waardoor ik niet goed in mijn vel zat.
Ik heb Ingrid gebeld en meteen een afspraak gemaakt. Tijdens de intake kreeg ik veel stof tot nadenken. Het voelde meteen vertrouwd en ik was er klaar voor! Na het traject van “Weg met de weegschaal” te hebben doorlopen ben ik goed in de afvalmodus gekomen. Ik heb het sporten na jaren weer opgepakt en dat bevalt me erg goed. Mijn agenda pas ik aan op mijn behoeftes en dat geeft me veel structuur. Door de steun van mijn man voel ik me sterk; we overleggen veel samen en hij draagt zijn steentje bij met koken. Ik heb niet het gevoel dat ik lijn! Dat was vroeger heel anders. Ik had altijd honger, kreeg een vreselijk humeur en was altijd moe.
Nu heb ik al veel meer energie door de gezonde voeding; ik merk dat mijn lichaam dat heel fijn vindt. Honger heb ik niet. Soms wel trek in iets lekkers en ik merk dat dat oude gewoontes zijn. Daar ben ik heel bewust mee bezig en dat gevoel geeft mij kracht. Ik heb nog een weg te gaan! Ik blijf bij Ingrid komen op consult, nu iets meer tijd ertussen. Moet het tenslotte zelf doen”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord