Op vrijdag 1 juli a.s. start, bij voldoende deelnemers, weer een nieuwe cursus power walking. In deze cursus leer je verschillende looptechnieken. We lopen in groepsverband, heerlijk samen in de buitenlucht. Werken aan je kracht en aan je conditie? Dan is dit een mooie uitdaging! Kosten: 50,-. Voor meer info bellen 06-25370360 of mailen. Groetjes, Ingrid

4 antwoorden
 1. ilone van bergen-lagcher
  ilone van bergen-lagcher zegt:

  Hallo Ingrid,

  Kun je mij omschrijven hoe een les PowerWalking eruit ziet ?
  En uit hoeveel weken bestaat de cursus ? En hoe vaak per week ?

  Alvast bedankt,
  Ilone van Bergen
  Venlo

  • Ingrid
   Ingrid zegt:

   Hallo Ilone. Er start een nieuwe groep op maandag 31 oktober om 9.15 uur. De cursus duurt 10 lessen en er zijn 2 inhaallessen. Iets voor jou? Je kunt me het beste bellen als je meer info wilt op 06-25370360. groetjes, Ingrid

 2. Leny Ramaekers
  Leny Ramaekers zegt:

  Hallo Ingrid,

  Ik zag vanavond bovengenoemde oproep liggen bij Yogahuis Venlo bij Yolanda.
  Kun je mij wat meer informatie geven?
  Kan iedereen een cursus power walking doen?
  Tijdstip? Van waaruit starten?
  Hoe groot is zo’n groep?
  10 lessen? dan stop je en dan ga je dit zelf bijhouden?

  Ik zal eerst aan mijn fysiotherapeute moeten navragen of ik dit evt. zou mogen/kunnen.

  Ik hoor graag van je.

  gr. Leny Ramaekers

  • Ingrid
   Ingrid zegt:

   hallo Leny, ik zag net jouw bericht op mijn site. Hoop dat ik je niet te lang heb laten wachten op antwoord. Vanaf maandag 31 oktober start een nieuwe groep om 9.15 uur. De cursus duurt 10 lessen en er zijn 2 inhaallessen. Wil je meer info, bek je me dan svp? 06-25370360. Groetjes, Ingrid Hermans

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord